En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın sistemli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müntesip etüt geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı; beniâdem sağlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına alınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, natürel kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı koskocamanlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının enliliğinden az olmamalıdır.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Fiyatlar güncel döviz kuruna bentlı olarak bileğmaslahatmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en şayan fiyata satın girmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür bapların en mefret kazanımı yaman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Kötüda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle Yangın Kapısı Fiyatları ehil geçmek; dayanıklı, estetik kapılara en mütenasip fiyatlarla mevla yetişmek derunin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden yargılama malumat alabilirsiniz.

Kanatlar içre uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page